onsdag 27. mai 2009

Ekte Sjokolade - nå i noen utvalgte Narvesen og 7-Eleven butikker i Oslo

Husker du SjokoladePrinsen som vant Skaperen på TV2 i vinter? Nå har endelig den EkteSjokoladen hans kommet i utvalgte Narvesen og 7-Eleven kiosker i Oslo. Det mest geniale med denne sjokoladen er at den er sunn og fri for melk og mel og alt sånn som matallergikere ikke tåler.

Stedene du finner den foreløpig er:
Narvesen:
Tøyen T-Bane
TH.MEYERSGT. 35
TORSHOVGT. 6
STORTINGS 24/26 (Hotel Continental)
VALKYRIEGT. 5
NYDALSVN.33
SENTRALSTASJONEN
JOHANNE DYBVADS PLASS 1
STORTORVET 9
KONGENSGT.23

7 - Eleven
INDUSTRIGT. 41
HOLBERGS PLASS 3
HEGDEHAUGSVN. 28
KIRKEVN. 59
Henrik Ibsensgate 38
THV.MEYERSGT. 71
YOUNGSTORGET 4
BOGSTADVN. 6
HOLMENGT. 6
BRUGATEN 1

Tråkle, tråkle, tråkle....

Endelig har jeg fått spent opp det som blir forsiden, vatt og baksiden, festet en million knappnåler og begynt å tråkle. Og jeg tråkler og jeg tråkler...
Dette er litt av baksiden, sånn ca der jeg tråkler...
Et litt større bilde av quilten. Det er heldigvis ikke fullt så voldsomt som det ser ut som her, selv om det er stort... Det som gjenstår nå er å tråkle ferdig, quilte (lurte en stund på om jeg skulle quilte for hånd, men jeg tror Mormors vakre gamle symaskin vinner), og sette på ytterkanten.
Og et detaljbilde av forsiden. Jeg har samme stoff i ytterste kant som baksiden (oppe i høyre hjørne, og så blir det stoffet som er innenfor (lys beige med bittesmå blader) avslutningskanten.
Gleder meg til jeg blir ferdig og jeg kan ta det i bruk :-)

torsdag 21. mai 2009

Lureteppe...

Jeg har begynt å sy min første quilt... Det er med litt skrekk blandet fryd, men det går nå fremover. Har sluppet å bruke sprettekniven veldig mye, så da bør jeg vel være fornøyd ;-) Lurer litt på hva jeg tenkte da jeg valgte farger... Det skal bli et lureteppe og fordi jeg har kjøpt ny sofa og den er rød, så ble det brune og beige farger, men hvorfor i all verden valgte jeg ikke bare mange forskjellige røde??? Ja ja, gjort er gjort og spist er spist... Jeg kan sy et rødt ett og jeg ;-)
Her er alle biter skåret til. Synes egentlig at det er litt meningsløst å kjøpe stoffer i dyre dommer for å klippe de opp og sy de sammen igjen, men sånn er nå en gang denne hobbyen... Vel, det tror jeg får være dagens lille filosofiske tanke... :-)
Dette bilde ble tatt i gårkveld etter at jeg hadde fått sydd på og presset den innerste kanten på kortsidene. Nå skal jeg begynne på langsidene, før jeg skal ta den yttersete kanten, og så gjenstår det bare å spenne opp bakstykke, vatt, og forstykke, tråkle alt sammen godt sammen og så quilte det hele... Gleder meg til fortsettelsen.
Og hvis noen av dere lurer på om scraplesakene mine er langt unna, så er de ikke det. Bare se på bilde over... Ved enden av symaskinen står en bokhylle og der er scraplesakene... ;-)

tirsdag 19. mai 2009

Bare innom for å si...

... tusen tusen takk for alle de kjempekoselige og hyggelige kommentarene dere legger igjen i bloggen min!

Ønkser dere en fin dag videre!

mandag 18. mai 2009

Grytekluter

Jeg har fått strikket noen par grytekluter den siste uken. De blå er strikket i et garn jeg ikke lenger vet hva heter, men jeg kjøpte det i Kverndalen i Skien for et par tiår siden... De hvite er strikket i Mandarin soft. Har også strikket et par mørkegrønne, men de havnet på kjøkkenet til Mamma før jeg rakk å ta bilde ;-) Gryteklutene er strikket i rettstrikk og litt store, sånn at de blir litt tykke og gode å bruke :-)

fredag 15. mai 2009

Blogcandy

Anne Bente feirer at hun har hatt 70 000 besøkende i bloggen sin med denne søte candyen.
Hun trekker en vinner den 22 mai, så det er fremdeles tid til å bli med

torsdag 14. mai 2009

Søt nålpute

Det er blitt litt stille på kort, ATC og AJfronten. Hodet vil liksom ikke være helt med der, men på håndarbeidsfronten har den virkelig våknet til live :-)
På en bloggrunde fant denne nålputen og jeg synes den er så søt. Jeg skal begynne på et større sømprosjekt, og før jeg begynner tenkte jeg det var lurt å prøve skjæreredskapene som matte, kniv og linjal. Og da er jo en nålpute en god test :-) Dette er den ene siden:
Og dette er den andre siden:
Stoffene har jeg kjøpt på Panduro, bortsett fra det hvite som er rester etter en helt hvit linskjorte til bunaden min. Mønster og beskrivelse finner du her :-) Hver rute er 2 1/2" X 2 1/2" og ferdig er nålputen 5 X 5".

torsdag 7. mai 2009

Mappekort med hÄnglar gutt

Jeg har endelig fått laget ferdig et mappekort med en hÄnglar gutt :-)
Han er fargelagt med distress reinkere. Jeg har brukt mye tid og slitt for å få det jevnt og ikke minst få fine skygger. Det sies jo at øvelse gjør mester, så om ca 100 forsøk eller så, regner jeg med at jeg begynner å bli fornøyd. Tekststempelet er fra Ett Trykk, stemplet opp med scattered straw distress pute og embosset med klart pulver. Mønsterpapiret er fra BasicGrey.
Inni kortet har jeg laget et kort som ligger i mappen sammen med gaven, sånn at det blir noe å skrive hilsnen på :-)

tirsdag 5. mai 2009

Monokromatisk ATC-swapp

Jeg har dratt i gang en swapp inne på Art Pieces Forums hvor oppgaven er å lage monokromatiske ATC'er. Monokromatisk betyr jo at man holder seg til en farge, og bruker fra lys til mørk tone :-) Jeg har laget et eksempel som jeg har lagt ut på forumet for å prøve å vise hva jeg tenker og mener :-)Vil du være med, så heng på! Et klikk på bildet er nok ;-)

mandag 4. mai 2009

Art Pieces Challenges #18 - Retro

Jeg har valgt en litt annen innfallsvinkel denne gangen. Har tatt utgangspunkt i et ganske mønstret og litt 70-talls aktig papir (for oss som fikk med oss 70-tallet, så er vel ikke dette "litt"...). Og så har jeg skrevet ut en definisjon av retro på papiret.