lørdag 28. mars 2009

Awards

Tusen takk for de awardene jeg har fått. Jeg er dessverre dårlig på å legge dem ut og gi dem videre, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem :-)
Først denne som jeg har fått av Angella:
Den skal gis videre til fem andre, men siden jeg er langt over gjennomsnittelig sent ute og de aller fleste har fått den, lar vi det ligge.
Så har jeg fått to awarder av Benedicte. Den ene er denne:

Den gir jeg tilbake til Benedicte og videre til Gro, Gro, Lise, Anette, Gry-Heidi, Anne Bente og Angella

Denne har jeg også fått av Benedicte for en halv vinter og vott siden:

Og så har jeg fått denne av Anette:
Igjen, tusen takk alle 3!

onsdag 18. mars 2009

Art Pieces Challenges #12 - ASIA

Ukens utfordring på Art Pieces er Asia. Nok en gang er det et stort og åpent tema, men for en som er litt(??) hektet på papir, ble origami eller papirbretting et heeeelt naturlig valg ;-)
Jeg har brettet en frosk som jeg har fargelagt med distress ink og så har han fått gule bling øyne og en god dusj med glimmer mist
Og så er han festet med eyelets til bakgrunnen :-)

Det var ikke så lett å få tatt et godt bilde, derfor ble det like gjerne tre stykker ;-)

Messetid - Scraporama

Endelig!! Bare tre dager igjen av shoppestoppen og 3 dager igjen til Scraporama på Exporama på Hellerudsletta.Handlestrategien min er klar, og jeg gleder meg som et lite barn til å få handle noe av alt det jeg ønsker meg :-) Ser jeg deg der kanskje?? I en av køene?? ;-)

mandag 16. mars 2009

Art Pieces Challenges #11 - Forbokstaver/initialer

Jeg har brukt shapeboss fra Fiskars til å prege inn initialene mine i den gule kartongen. Blondekanten rundt er stanset ut med en punsjer fra Fiskars. Så er det montert med 3D puter på hvit kartong.

tirsdag 3. mars 2009

Art Pieces Challenges #10 - Hva jeg ikke kan klare meg uten

Jeg er rett og slett avhengig av denne:

Kul og trofast og særlig med matallergi i heimen ;-) Egentlig så tror jeg at jeg er litt sånn periodeavhengig av ting, men denne er der hele tiden :-)