mandag 15. september 2008

Stille...

Her er det stille om dagen, ikke det at jeg er så stille, men det er stille i bloggen min. Føler at det meste er litt på hodet og at jeg prøver å "finne" meg selv. Jeg har forsvunnet litt i løpet av de siste månedene tror jeg. Eller kanskje det er ADHD'n og medisinene som gjør det. Nå har jeg i hvert fall gått av standard medisinering og begynt med homeopati. Konsentrasjonen er mye bedre og jeg føler meg mere hel, og det er godt. Bare uroen også gir seg, så blir det veldig bra :-) Tålmodigheten min begynner å komme tilbake og noen av reaksjonene begynner å gi seg, så forhåpentligvis skjer det noe snart på den kreative fronten også. Jeg føler meg i hvert fall mere våken og ikke som en levende zombie. Hendene kommer seg også litt, kanskje jeg kan få strikket litt snart og ikke bare sy hardangersøm??
Håper dere der ute får en fin uke, og så er det koselig hvis du legger igjen en melding her :-)

mandag 1. september 2008

Tusen takk for lånet-kort

I begynnelsen av august fikk jeg laget dette "takk lånet"-kortet. Har bare skullet lage det en stund, men å få gjort det, går ikke alltid like fort.
Stemplene er fra Stempelglede; Grunge Collection og en plate jeg ikke husker hva heter i farta. Både blomstene og teksten er stemplet med ChalkInk CatEye, Warm Rose, mønsterpapiret mener jeg å huske er fra K Company, papiret ellers er fra Bazzil og så har jeg brukt litt forskjellig bånd og brads.
Dagene ellers går med til å komme igjenge igjen etter ferien. Det har vært mange fine dager i Oslo, så mye av tiden har gått med til soppturer i marka. Skulle gjerne ha funnet litt flere kantareller før sesongen er over. Må nok ha noen flere i frysern før kuldegradene kan komme. Og så er traktkantarellene er her :-) Kjempestas!!!!