lørdag 29. mars 2008

Optimisten...

Det var meg for en uke siden, og her er jeg, hjemme med tidenes tetteste hals, feber og verden er ikke noe stas. Var på jobb tirsdag, kom hjem og flatet rett ut :-( Var hos legen og fikk antibiotika og sånn på onsdag og formen,-... vel den ble en standard læringskurve... Var i kjempeform torsdag og ikke like høy i hatten fredag... I dag begynner jeg sakte men sikkert å komme meg litt mer. Skulle ønske jeg orket å stemple eller scrappe litt, men det får nok være noen dager til... Tror sofaen, strikketøyet og en god bok for holde litt til. Legger ut sokkene jeg strikket i påsken. De er strikket i Opal, Zirkus garn. Det som er morsomt med det garnet er at det er bare er å strikke i vei, og vips kommer mønsteret frem :-) Garnet er kjøpt hos Mauds garn på Tveita, og så er det så tynt, mykt, varmt, fargerikt og deilig, og finnes i mange morsomme kombinasjoner :-) Kan anbefales!!

mandag 24. mars 2008

I morgen er det strieskjorte og havrelefse igjen...

Det er blitt 2. påskedag, og jeg sitter og tenker litt på hvor ble påsken 2008 av. Jeg hadde bestilt masse sol og planen var å tilbringe mest mulig tid i solveggen på balkongen med et knippe bøker, strikketøy og mye god te. Palmehelgen ga i det minste det og det var godt å kunne sitte der og bare nyte :-) I den stille uke hadde jeg et par turer til byen. Var en liten tur innom Papertrends på onsdag og fikk kjøpt litt papir jeg skulle kose meg med, og hva som ble laget... Vel, kreativiteten lar visst vente på seg noen dager til, dessverre. Skjærtorsdag var jeg hos foreldrene mine og koste meg med tidenes frokostlunsjbrunsjmiddag. På bordet var blant annet hjemmelaget leverpostei, selvgravet ørret og hjemmelaget eggesalat. Kjempekos var det :-) Da jeg skulle hjem, hadde det begynt å komme noen få fjoner hos dem, og her hjemme hos meg, her var det hvitt... Og fredag..., det snedde... Påskeaften jeg borte til middag, gårsdagen forsvant og i dag har jeg vært kjempeflink synes jeg selv, gikk tur til Plantasjen på Skullerud, hele 14587 skritt ble det eller 9,62km hvis skrittene mine er 0,66m Fant noen fantastiske Gladiolløk og Georgineknoller. Gleder meg til neste helg når jeg skal plante dem :-) Og ikke minst til sommeren når de blomstrer.

Nå er det bare å ta frem pc-sekken og det andre plukket som skal vøre med på jobb, og glede seg over at det ikke er alt for lenge til nye fridager :-)

søndag 16. mars 2008

En skisse, to kort og endelig påskeferie

Etter noen turbo uker på jobb og i underbevisstheten er det endelig påske. Foreløpig har den bragt med seg to kort basert på samme skisse, strikket godt over halvveis på et par sokker og godt inne i "Vindens skygge". Planen er å fortsette i samme spor, - i solveggen på balkongen :-)

På kortene har jeg brukt "Cupful of love" fra Penny Black (Tusen takk, Nina!), fargelagt med H2O og div papir fra haugen med det rare i. Skissen er hentet fra Linas kortskisser




lørdag 1. mars 2008

Post-it kamuflasje

For en tid tilbake fant jeg en blogg som viste Post-It bok. Den er laget med coasters som var kamuflert og bundet sammen i ryggen med Bind-It-All. De er kjempesøte som venninnegaver og mulighetene er uendelige når det gjelder pynt. Og ikke minst, de trigger kreativiteten :-) Legger ut to av de jeg har laget, den ene er min og den andre er en venninne sin.
Den første er kledd med papir fra Kaleidoscope-erien fra My Mind's Eye, "buketten" er laget av blomster som er punsjet ut og montert sammen og B'en er fra Heidi Snapp Iron-on transfers og div bånd. På den andre har jeg brukt bakgrunnstempel fra Ornate Collection fra Stempelglede, stemplet med vannmerkepute og fargelagt med kritt, bokstavene er stanset ut i Studio-alftabetet fra QK, tagen er skåret ut med sjablon fra Couzzle og stempelet er fra Minnehjørnet, stemplet i gull og embosset med klart pulver. Blomstene er fra Prima Marketing, satt sammen to og to og festet med en brad. Og båndene er fra den samme div bånd haugen min